Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Το ψάρι βρωμάει απ' την κεφαλή κ. Παπούλια....


(Στις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει «κάρφωσε» τόσο τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς -όπως είπε- δεν τον είχε ενημερώσει πως στο USB περιλαμβανόταν η λίστα Λαγκάρντ, όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, διότι δεν του έδωσε εντολές για έλεγχο.
Ο ίδιος αρνείται ότι αλλοίωσε και ότι κράτησε το USB. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι αντέγραψε το υλικό από το στικάκι, προκειμένου -όπως υποστήριξε- να έχει μία εικόνα για το περιεχόμενό του, θεωρώντας επίσης σωστό να ενημερώσει τον τότε υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο.)
-----------------------------------------------
Ο ανεκδιήγητος γιωργάκης παπανδρέου ο γυιός της ανεκδιήγητης μαργαρίτας, ήταν άραγε απληροφόρητος;
-----------------------------------------------
(Για «αποκάθαρση» της δημόσιας διοίκησης από το «σπίλο των τεμπέληδων» μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι η τεμπελιά είναι κάτι που δεν δέχεται για τους Έλληνες.
«Η Δημόσια Διοίκηση έχει πολύ αξιόλογα στελέχη, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και η κυβέρνηση θα το πράξει», δήλωσε ο υπουργός, σημειώνοντας λίγη ώρα αργότερα ότι το 2013 θα είναι το έτος αξιολόγησης για το Δημόσιο. Για «ηράκλειο έργο, που καθυστέρησε να ξεκινήσει», μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Μανιτάκης παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια τα οργανογράμματα του υπουργείου του, καθώς και του υπουργείου Περιβάλλοντος, σημειώνοντας για μελέτες που έκαναν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, χωρίς αμοιβή και πέραν του ωραρίου τους.
-----------------------------------------------
Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν δηλαδή!
Και μπλα, μπλα...και μπλα, μπλα!
Μου φαίνεται ότι δεν μας τα λέτε καθόλου καλά κ. Παπούλια!
Εδώ ο κόσμος χάνετε και σεις για άλλα τυρβάζετε;
Πρώτα απ' όλα είναι αυτός ο ανεκδιήγητος πρώην πρωθυπουργίσκος ο (γιωργάκης) και δεύτερον αντί να σχολιάσετε τις εξελίξεις που τρέχουν, άραγε δεν σας συμφέρουν ή εμείς βοσκάμε κουτόχορτο;