Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ...ΤΑΠΙΡΟΣ!

Τριπλός ήταν ο στόχος του Θεόδωρου Πάγκαλου με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων δημοσιοποίησαν και αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις του σε βρετανικό πανεπιστήμιο, όπου αναφέρθηκε σε πολίτες πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς!
"Πυρά προς κάθε κατεύθυνση χρησιμοποιώντας σκληρότατες εκφράσεις εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτέθηκε κατά εκείνων που εναντιώνονται στην κατασκευή του φράχτη κατά της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο।Τριπλός ήταν ωστόσο ο στόχος του με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων δημοσιοποίησαν και αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις του σε βρετανικό πανεπιστήμιο, όπου αναφέρθηκε σε πολίτες πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς και σε ένα πελατειακό κράτος, που εδραιώθηκε ήδη από την Επανάσταση του '21."

Κύριε Πάγκαλε.... Σαν πολύ τον έξυπνο κάνετε, ενώ πέραν της ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΔΗΦΑΓΙΑΣ και του ΘΡΑΣΣΟΥΣ σας, τα οποία περισσά διαθέτετε δεν μπορώ στο πρόσωπό σας να δω κάτι άλλο!
ΤΑΠΙΡΟΣ είναι ένα είδος αγριόχοιρου της νοτίου Αμερικής!
Η ομοιότης μαζί σας μ' εκπλήσσει!
Αν και λένε ότι αυτό το συγκεριμμένο είναι μάλλον δειλό και αυστηρά μονοναχικό, δηλαδή σας μοιάζει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, εντούτοις ποιό πονηρά και δύστροπα ζώα δεν υπάρχουν από τους υπόλοιπους χοίρους!

- Μας δουλεύουν ομαδικά αγαπητοί μου Συμπολίτες, όταν μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξάνουν το ΦΠΑ, βρίσκονται σε συνεχή μυστικά συμβούλια με Τούρκους και άλλα πολλά! Κάνουν ότι ακριβώς μας κρύβουνε...
- Και βγαίνει ένας επίσημος φορέας του Κράτους και δηλώνει αυτές τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

- ΕΛΕΟΣ...