Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... του Στάθη Διομήδη

Με τον πιο περίτρανο τρόπο, τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύεται από τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι η κυβέρνηση είχε πραγματικό σχέδιο από την ημέρα που ανέλαβε να αυξήσει τα κέρδη των τραπεζιτών, να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και να εξαθλιώσει τους πολίτες

Ήδη ο πρωθυπουργός στο περιοδικό Stern δήλωσε ότι: «Μια αναδιάρθρωση του χρέους πιθανόν να συνεπαγόταν την κατάρρευση ελληνικών τραπεζών»... με αυτή του δήλωση ξεκαθάρισε, διά παντός, ότι μόνο του μέλημα είναι τα κέρδη των τραπεζιτών, ακόμη και αν ο λαός καταστραφεί, αυτός θα ενδιαφέρεται για τους τραπεζίτες.

Ενώ ο υπουργός Οικονομικών εξαπατά τους πολίτες καθημερινά, λέγοντάς τους ότι δε θα παρθούν νέα μέτρα και ότι η οικονομία πάει καλά. Έχει ρίξει τη χώρα στον φαύλο κύκλο της πιο σκληρής ύφεσης που έχει υπάρξει ποτέ. Ο μόνος στόχος του, να παίρνει το υστέρημα το πολιτών και να το βάζει στις τσέπες των τραπεζιτών. Και κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι, όταν υπάρχει ύφεση, όσα λεφτά και αν πάρει στραγγαλίζοντας συνταξιούχους και μισθωτούς, το βαρέλι είναι χωρίς πάτο.
Όσα χρήματα και να ρίξει μέσα, για να ευχαριστήσει δανειστές, τραπεζίτες, εργολάβους και αφεντικά, τόσα θα λείπουν από ένα βαρέλι χωρίς πάτο.

Όμως, το μεγαλύτερο σκάνδαλο αυτής της κυβέρνησης (μέχρι το επόμενο) είναι ο διορισμός του συμβούλου αποκρατικοποιήσεων με αδιαφανείς και άνομες ενέργειες, και υπογραφή Παπακωνσταντίνου.

Ο υπουργός Οικονομικών διόρισε με απευθείας ανάθεση συμβούλο αποκρατικοποιήσεων της δημόσιας περιουσίας, μια εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε μόλις πριν τρεις μήνες, έχει μετοχικό κεφάλαιο μία λίρα! Αγγλίας, δεν έχει πάρει άδεια από την Βρετανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς, δεν έχει καμία δραστηριότητα, καμία εμπειρία, δεν έχει υπαλλήλους, παρά μόνο έναν ιδιοκτήτη για όλες τις δουλειές.

Η εν λόγω εταιρεία, με τη μία λίρα κεφάλαιο, έχει και δεύτερη έδρα. Ναι ναι ναι. Όλως τυχαίως βρίσκεται στην Ελλάδα…

Ήταν τόσο σίγουρος πως είχε κλείσει τη δουλειά ο ιδιοκτήτης, που η εταιρεία που θα συμβουλεύει την Ελληνική κυβέρνηση για αποκρατικοποιήσεις 50 δις ευρώ δεν έχει ούτε site.

Δηλαδή ο Υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις και δεν γνώριζε τον ιδιοκτήτη και η επιλογή του έγινε αξιοκρατικά και χωρίς καμία συμφωνία;

Αν είναι σύμπτωση όλα αυτά, τότε πράγματι είναι ανίκανος, να χωρίσει σε δυο γαϊδούρια άχυρα ο Υπουργός, αφού επιλέγει μια εταιρεία με έναν άνθρωπο ιδιοκτήτη και υπάλληλο να αξιοποιήσει την δημόσια περιουσία.

Αν όμως δεν είναι έτσι, θα πρέπει ο εισαγγελέας να καλέσει τον Υπουργό για διευκρινήσεις, καθώς μυρίζει άσχημα η υπόθεση και δεν πρέπει να κακοφορμίσει. Γιατί αν μείνει αδιερεύνητο και αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, τότε η ατιμωρησία θα δώσει το δικαίωμα σε όλους τους Υπουργούς να κάνουν ανάλογες σκανδαλώδεις συμβάσεις με υμετέρους…

Αλήθεια, γιατί έτρεξε ο πρωθυπουργός να προσφέρει γη και ύδωρ στους «συμμάχους» δολοφόνους λαούς στην επιδρομή στη Λιβύη;

Δε σεβάστηκε πια τις τόσες χρηματοδοτήσεις του Καντάφι που έχει κάνει στο ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικές περιόδους και όχι μόνο;

Κλείνοντας, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το νέο νόμο που προωθεί ο Λοβέρδος για την υποχρεωτική δωρεά οργάνων όλων των θανόντνων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι: «η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του. Κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχέυσεων. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής».

Δηλαδή, αν δεν πάει κάποιος στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων να δηλώσει την άρνησή του να γίνει δωρητής οργάνων το κράτος θα του κλέβει τα όργανα και με νόμο πλέον. Δε φτάνει που μας πίνει το αίμα με το μπουρί της σόμπας η κυβέρνηση Παπανδρέου, τώρα δε μας αφήνει ούτε να πεθάνουμε αν δεν πάρει και από εκεί.

Πόσα θα κονομήσουν άραγε νοσοκομεία και γιατροί πουλώντας ανθρώπινα όργανα; Ποιος αδίστακτος κυβερνητικός νους σκέφτηκε να κάνει αφαίμαξη στους πολίτες ακόμη και μετά θάνατον, κλέβοντας τα όργανά τους;

Φαντάζομαι, ποιο όργανο θέλει να δωρίσει στην κυβέρνηση η συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού ελληνικού λαού…
Εχει να μαζέψει … όργανα η κυβέρνηση, για εκατό ζωές!!!

Αν ήταν κινηματογραφική ταινία η τελευταία κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ, θα είχε τίτλο: «ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ».