Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΟΙ 300 "ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη οι "βουλευτές" έπρεπε να παραιτηθούν ύστερα από όσα τους καταλογίζουν!
Αν είχαν ένα δράμι τσίπα θα έπρεπε για το καλό αυτής της κοινωνίας να παραιτηθούν όλοι ανεξαιρέτως! Οι πάντες ΟΛΟΙ... Αλλά το χρήμα είναι γλυκό... Και δεν μιλώ μόνο για τον 15 και 16 μισθό και το πλήθος παροχών που έχουν...
Μιλώ γιατί για το ότι είναι πασιφανώς ανίκανοι να διαχειριστούν μία οποιαδήποτε κρίση πόσο μάλλον την παρούσα που βλέπουμε τις αποδοχές όλων να ψαλιδίζονται! ...Μου περνάει από τον νού ότι είναι ΟΛΑ προσχεδιασμένα, παρά την γενική κατακραυγή!
Δεν μιλάω μόνο για τις αποδοχές τους και την "άκρα του τάφου σιγή" των ημερών! Μιλώ πιό βαθιά!
Τρεις συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους μέσ' την λαίλαπα της φωτιάς! Η μία μάλιστα επρόκειτο να φέρει μωρό στον κόσμο!
- Με ποιά άραγε κριτήρια πήγαν αυτοί οι άνθρωποι δουλειά; Δεν θα ήταν ποιό φρόνιμο Κύριε Βγενόπουλε (άνθρωπε του συστήματος) να μην λειτουργήσει η τράπεζα έστω για μία μέρα; Τέλος πάντων... <το κέρδος βλέπεις...!>
Σαφώς μου είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να πιστέψω ότι Έλληνες έκαψαν άλλους Έλληνες και μάλιστα έγκυο γυναίκα! Θαρρώ πως ρίχνω μια ματιά κάτω απ' το "χαλί" τώρα...Μιλώ για την βρώμικη και ψεύτικη καθημερινότητα που μας περιβάλλει! Έχω την εντύπωση ότι όλοι είμαστε Φασουλήδες κοροϊδεύουμε ανεξαιρέτως την κοινωνία σ' ένα δράμα το οποίο δεν μπορεί αργότερα θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον μας!
Ακούστε την σκέψη μου...
Κατ' αρχήν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δηλώνει ότι πάμε για Παγκόσμια κυβέρνηση! "Global goverment"... όπως δήλωσε κι ίδιος! Κι Αυτός μεσ' στο Παιγνίδι δηλαδή; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μας προσφέρει όλους σαν Έθνος το Ελληνικό Κράτος δηλαδή, βορρά των "Άγνωστων Φίλων"! Εξανδραποδισμός των πάντων! Κάτι σαν την κοινωνία του Όργουελ... Άλα Μπάβο... Άρα κάποιοι κινούν τα νήματα της "ελεγμένης" κρίσης... Ποιοί είναι αυτοί; Έχουν το δικαίωμα να παίζουν με τις ζωές μας; Γιά ποιά ακριβώς κρίση μιλάμε; Εμείς σε τι ακριβώς φταίμε; Είμαστε όλοι γι αυτούς αριθμοί;
Χμμ...
Συνεχίζω... Αλλάζω θέμα...Δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό ότι ήταν "ξενόφερτη προβοκάτσια" αυτή που έγινε! Ότι δηλαδή μάλλον δεν ήταν Έλληνες οι δράστες ή ακόμα κι αν ήτανε, ο "εγκέφαλος" ήταν άλλος! Πήγαν εκεί για να σκοτώσουν! "Ξένοι" που είχαν σκοπό να μας βουλώσουν το στόμα πράγμα που σαφώς έγινε... Ο Θάνατος είναι η τελεσίδικη λύση που αυτοί έδωσαν και μάλιστα σ' ανθρώπους που δεν έφταιγαν διόλου! Αμ "Κύριοι" είπαμε να μας μαστιγώσετε όχι να μας σκοτώσετε!
Χμμ...
Άρα ο μεγάλος -<ΦΟΒΟΣ>- δηλαδή; Να κάτσουμε όλοι στ' αυγά μας και να μην αντιδρούμε γιατί θα πάθουμε τα ίδια! Καλά παιδιά είμαστε...(όχι όλοι αλλά τέλος πάντων!)
Χμμ...
Οι "βουλευτές" μας τώρα, ως φερέφωνα ρομποτάκια, ενώ απ' την αρχή γνώριζαν το παιγνίδι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι το "παιγνίδι" θα έφτανε μέχρι τέτοιου σημείου σκληρότητας!
Βρέθηκαν εξ απήνης!
Εξού και το μούδιασμα όλης της κοινωνίας!

Βρισκόμαστε μπροστά σε ΑΡΙΣΤΑ οργανωμένο Σχέδιο... Πακόσμια συνωμοσία!
-καλά και η "Κρίση";
- Συγνώμη ποιά ακριβώς "Κρίση"; Η τεχνηέντως στημένη; Αυτοί οι "Κύριοι" δεν παίρνουν ΠΟΤΕ ρίσκα! Δεν αφήνουν ΠΟΤΕ μια οργανωμένη χώρα που είναι μέλος της ΕΟΚ να βολοδέρνει μεσ' στα χρέη όταν δεν αποσκοπούν σ' ορισμένα συμφέροντα!
...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ....
Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;

-Μάλλον δεν είδαμε τίποτα ακόμα!

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μου!
Όμως δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου αν σε κάποιο/κάποια σημεία του κειμένου μου ήμουνα σωστός!
Απλά αναλαμβάνω όλη την ευθύνη των ανωτέρω γραφομένων αποτελούν προσωπικές απόψεις και η Παναγιά μαζί μας αν είναι έστω και το 0,001% αληθινά!

Θοδωρής Ελευθερίου