Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΧΆΡΡΥ ΚΛΥΝ: ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΤΏΧΕΥΣΗ


O Xάρρυ Κλυνν ξαναχτυπά…Μετά την ιδέα δημιουργίας ενός λογαριασμού για την Ελλάδα, έγραψε τα εξής:
«Τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού πρότειναν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Παρίσι η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί όπου θα κατατίθενται οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.»
Ένα-ένα τα βγάζουν στην επιφάνεια οι κοινοί εκβιαστές.
Εκβιασμός stereo!
Η Τρόικα από την Αθήνα και το φασιστοντουέτο Μέρκελ-Σαρκοζί από το Παρίσι με τα πιστόλια στον κρόταφο απαιτούν «ανταγωνισμού ένεκεν» την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού…
Φράγκο δε θα πάρετε στα χέρια σας ηλίθια ιθαγενή όντα, που παριστάνετε τους πολιτικούς, όπως διεκήρυξε σε όλους τους τόνους η Φράου Μέρκελ, συνεπικουρούμενη και από τον Αρλεκίνο μεσιέ Σαρκοζί, «Γαλλία και Γερμανία θεωρούν ότι οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους θα πρέπει να καταβληθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό, ώστε να είναι σίγουρο ότι τα χρήματα αυτά θα είναι μονίμως διαθέσιμα!!!»
Σε τόσο μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας έχουν…
Αναξιόπιστους και απατεώνες εμμέσως πλην σαφώς σας αποκαλούν, κλεφτρόνια του κερατά… Κι εσείς εν ονόματι της σωτηρίας της Ελλάδας (χεσμένη την έχουν τη σωτηρία μας, τα λεφτά και τους τόκους τους θέλουν να εξασφαλίσουν) κατεβάζετε τα παντελόνια και τους λέτε περάστε!
Πτώχευση ρε, χίλιες φορές πτώχευση!!!
Να τραβήξουμε το βάσανό μας μόνοι μας, χωρίς να μας τραβάνε το αυτί οι τοκογλύφοι και οι αιματορουφήχτρες της Ευρώπης που νοιάζονται μονάχα πως θα πάρουν τα αιματοβαμμένα «λεφτά» τους»…
Στο διάολο και το κωλοευρώ σας, που μας ξαπόστειλε πριν την ώρα μας… Στο διάολο κι η Ευρωζώνης σας…
Στο διάολο η Ευρώπη της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιούγκερ, του Ρομπάϊ, του Όλι Ρεν και των άλλων αρπακτικών…
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Μπας και σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας και τη δική μας αξιοπρέπεια… Αλλιώς βλέπω τους νέοθωμανούς της Δύσης να θρονιάζονται στο σβέρκο μας για 400 χρόνια! Χίλιες φορές λεύτεροι και επαναστατημένοι…»

ΠΑΡΟΙΜΊΑ....

ΜΟΥ 'ΛΕΓΕ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΈΝΗ Η ΜΆΝΑ ΜΟΥ:

"ΈΝΑΣ ΛΩΛΌΣ ΠΈΤΑΞΕ ΜΙΑ ΠΈΤΡΑ,
ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ(γιωργάκης),
ΧΊΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΊ (εδώ γελάμε),
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΛΟΥΝ ΈΞΩ"

ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΗ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ,
ΤΗΝ ΑΥΤΟΎ ΜΙΚΡΌΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΎΒΛΑΚΑ:
γιωργάκη....
ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΊΕΣ,
ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΤΏΡΑ...

ΑΠΟΛΩΛΌΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΎΝ ΟΙ ΠΌΝΤΙΟΙ ΠΙΛΆΤΟΙ...


Βερολίνο, Γερμανία
Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ότι «δεν θα έχει καμία ανάμειξη» στο να σπρώξει την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Τόνισε, πάντως, ότι δεν θέλει να δει κάτι τέτοιο να συμβαίνει.
«Δεν θα έχω ανάμειξη εάν οδηγηθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ. Αυτό θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες» δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας για το μέλλον της Ευρώπης σε φοιτητές από όλη την Ευρώπη σε εκδήλωση στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου.
Σε σχόλιο Ελληνίδας φοιτήτριας για την ζοφερή κατάσταση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, η Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι η Αθήνα δεν έχει εναλλακτική λύση, πέρα από το να προχωρήσει στις επώδυνες μεταρρυθμίσεις.
Πρόσθεσε ότι κανείς δεν θέλει να επιβάλλει στους Έλληνες έξωθεν μεταρρυθμίσεις.
«Δεν θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων, δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτό» επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος.
«Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που η Ελλάδα, με την βοήθεια της Ευρώπης, θα μπορεί να ζήσει με τις δικές της δυνάμεις» πρόσθεσε.
Η Γερμανίδα καγκελάριος χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ελλάδα «πολύ περίπλοκη» και τόνισε ότι αυτή δεν διευκολύνεται από αποστεωμένες πολιτικές δομές και από μία άκαμπτη αγορά εργασίας, στην οποία πολλοί άνθρωποι βρήκαν κλειστές ευκαιρίες απασχόλησης σε αυτήν.
Το άνοιγμα της αγοράς εργασίας που απαιτεί η Ευρωζώνη δεν είναι δημοφιλές με αυτούς τους λίγους που ωφελήθηκαν από το σύστημα, είπε η Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις θα δημιουργήσουν «ευκαιρίες για όλους» στην Ελλάδα με το πέρασμα του χρόνου.
-----------------------------------------------
ΑΡΣΕΝΙΚΌΣ "ΠΌΝΤΙΟΣ ΠΙΛΆΤΟΣ",
ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆ ΌΠΩΣ ΝΤΎΝΕΤΑΙ...

"ΦΡΙΚΤΆ ΑΞΙΟΠΡΕΠΏΣ"!