Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...



ζαν κλοντ γιούγκερ! (Δεν αξίζει τ' όνομά του μήτε καν' τα Κεφαλαία! Προσέξτε πόσα μικρόφωνα έχει μπροστά του ο συγκεκριμμένος Σπουδαιοκύριος! Φοράει και Κονκάρδα! Τσσ...Τσσ!) Εντυπωσιακή κομψότης!


Αναδημοσιεύω απο το in.gr(18/01)

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του αντικαπνιστικού νόμου ή αναπροσαρμογής του! Αυτό ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε τη Δευτέρα που με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο।Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση।Ο κ। Λοβέρδος θα προβεί σε ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου την Τρίτη।Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στη ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες, και τόνισε: «Επιμένουμε στην εφαρμογή του νόμου αλλά αυτό εξαρτάται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία»।Σημειώνεται ότι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε ο κ। Παπανδρέου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη।"

ΕΥΓΕ... Από το παρόν κείμενο φαίνεται σε τι Αψεγάδιαστη Δημοκρατία ζούμε! Πόσο άτεγκτος είναι ο Πρωθυπουργός μας! Γνήσιος Τσαμπουκάς! Είπε "Απαγορύεται το Κάπνισμα" και το εννοεί!

Στην Ελλάδα όμως, δεν υπάρχουν ειδικοί χώροι για καπνίζοντες! Ψέματα; Μα τι τον ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό; Είμαστε για όχι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος;

Με συνοπτικές φασιστικές διαδικασίες λοιπόν:

Αποφασίζουμε και Διατάζουμε...

- ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ!

Ως Αμερικανο-Ευρωπαϊκή μίμηση και πάρε να 'χεις δημοκρατία φτωχέ Ελληνικέ λαέ...

Τώρα ποιός κοροϊδεύει ποιόν πρωθυπουργέ; Χίλια-μύρια είναι πλέον τα προβλήματα της Καθημερινότητας κι άλλα τόσα της διαβίωσης σ' αυτό το έρμο το Κράτος! Εσείς ποιό από όλα επιλέξατε να λύσετε; Κάνατε νόμο του Κράτους την "Απαγόρευση του Καπνίσματος"! Επιλέξατε να στοχοποιήσετε περίπου τους μισούς Έλληνες!

Έχω να σας ρωτήσω από γνήσια περιέργεια, γιατί δεν παρουσιάζετε με το ίδιο φασιστικό πρόσωπο στις διμερείς σχέσεις μας με την Τουρκία;

Τις προάλλες ακόμα πέταξαν νύχτα πάνω από την Κάλυμνο τούρκικα μαχητικά! Που ήταν το δυναμικό σας πρόσωπο στην παρούσα φάση; Να καταρριφθεί κανένα τούρκικο σκάφος στην παρούσα φάση! Ποιός θα σας ψέξει; Πάνω από Ελληνικό νησί; Δεν είναι πολεμική πράξη αυτή η επαναλαμβανόμενη παραβίαση; Μα ΟΥΤΕ καν τα δήθεν ΜΜΕ το ανακοινώσανε...Ήσσονος σημασίας βλέπεις!

Ποιούς κοροϊδεύετε πρωθυπουργέ; - Όχι πάντως τους τούρκους που με την πρακτική τους έχουν κάνει δικό τους το Αιγαίο!!! Δηλαδή είσαστε τσαμπουκάδες αλλά μόνο εκεί που σας παίρνει, γιατί κατά βάθος είσαστε κοτούλες!

Εκείνο που μ' ενοχλεί είναι που υπηρετούνται τα ξένα συμφέροντα κι έχουν στρωθεί κόκκινα χαλιά για να βαδίζουν οι Λογιστές Τοκογλύφοι και άλλοι τυχάρπαστοι Σαπιο-κύριοι που στις πατρίδες τους δεν τους γνωρίζει ούτε η μάνα τους!

Στην Ελλάδα ζούμε την πιο "ΣΤΥΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!" Γιατί άραγε;

Πλήρωνε τα σπασμένα Θύμα Ελληνικέ Λαέ και φάε στην μάπα τον: Μαζί τα φάγαμε (Τον τραγελαφικό πάγκαλο! Που με δόξα και τιμή ΕΙΝΑΙ αντιπρόεδρος παρακαλώ της κυβέρνησης! Τόσα χρόνια προσπαθούμε να τον κάνουμε εξαγωγή στας Ευρώπας αλλά κανείς δεν τον θέλει και έτσι ξέμεινε εδώ! Ευτυχώς δηλαδή που δε μας έφυγε ένα τέτοιο "ΚΕΦΑΛΙ"!)

- Αλήθεια του αρχι-τοκογλύφου λογιστή ζαν κλοντ γιούγκερ από που κρατάει η σκούφια του;